×

 

CUM SĂ OBȚINEȚI SUPORT TEHNIC

1 Cumpărați un pachet de suport
2 Obțineți datele de logare

Dacă nu reușiti, vă rugăm să ne contactacți pe adresa de email support@aleman.ro. Vă mulțumim!

ORELE DE SUPORT

LUNI-VINERI 9:00AM – 6:00PM
SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ – Doar contracte Enterprise

SUPORT TEHNIC

Optiuni flexibile de suport | Echipa dedicata | Asistenta tehnica de la distanta sau la sediul clientului

Pachete de suport

Solicitati o cotatie de pret de asistenta tehnica pentru Dynamics CRM sau PowerBI. Oferta noastra de suport acopera toate nevoile de business si cele tehnice pe care le presupune o implementare Dynamics CRM. Acordam suport post-implementare atat pentru implementarile realizate de noi, dar si pentru implementari realizate de alti parteneri Microsoft, la toate nivelurile: Nivelul 1, Nivelul 2 si Nivelul 3.

Suport Tehnic Profesionist

Oferim clientilor nostri posibilitatea de a decide asupra nivelului de asistenta dorit, pe parcursul unui an. Aceste ore pot fi folosite dupa cum doreste clientul: pentru asistenta in utilizare, dezvoltarea de functionalitati noi, training-ul utilizatorilor sau modificari.

Pentru a afla mai multe despre serviciile de suport oferite pentru Dynamics CRM va recomandam sa ne contactati si sa aflati mai multe din acest document.

Atunci cand implementati un software de business este important sa va alegeti cu atentie furnizorul de suport tehnic si sa aveti un plan clar de evolutie a acelui software, pe termen mediu si lung. Noi, ASG, credem ca o oferta completa de suport tehnic este esentiala pentru succesul implementarii si pentru adoptia aplicatiei de catre utilizatori, iar un suport tehnic profesionist asigura o continuitate si o disponibilitate a sistemului, eficienta operationala si inovare continua. Abordarea noastra unica, promoveaza un suport de calitate si continuu pentru a va oferi instrumentul de lucru necesar ramanerii competitiv pe piata si oferirii de servicii excelente clientilor dumneavoastra. Si nu in ultimul rand, consultanta noastra pentru imbunatatire continua a aplicatiei, duce la rezultate crescute in business

TOP