×

 

CUM SĂ OBȚINEȚI SUPORT TEHNIC

1 Cumpărați un pachet de suport
2 Obțineți datele de logare

Dacă nu reușiti, vă rugăm să ne contactacți pe adresa de email support@aleman.ro. Vă mulțumim!

ORELE DE SUPORT

LUNI-VINERI 9:00AM – 6:00PM
SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ – Doar contracte Enterprise

ACADEMIA CRM

Academia Microsoft Dynamics CRM este un program realizat de ASG și susținut de Microsoft România cu scopul de ajuta clienții și partenerii Microsoft, ca în șase luni, să reușească să înțeleagă și să utilizeze la maximum puterea soluției Microsoft Dynamics CRM. Academia Dynamics CRM se adresează oamenilor de decizie, utilizatorilor, consultanților de implementare și funcționali, precum și dezvoltatorilor și programatorilor peste soluția Microsoft Dynamics CRM.
Această inițiativă oferă oportunitatea de a învăța soluția Microsoft Dynamics CRM din toate perspectivele sale, fiind extrem de utilă pentru clienții care doresc să-și maximizeze rezultatele investiției în aceasta soluție, dar și partenerilor Microsoft care doresc să dezvolte competențele lor în această arie pentru a vinde, instala, a personaliza și dezvolta soluții pe platforma Dynamics CRM. Deși nu oferă certificare, programul oferă posibilitatea participanților de a se pregăti temeinic în vederea obținerii cu succes a certificărilor Microsoft pentru această soluție de business.

PROGRAMUL ACADEMIEI CRM

Sunteți interesați de agenda cursului și datele de desfășurare? Trimiteți-ne un email și vă vom adăuga la următorul newsletter pentru a nu pierde cursurile noastre!

Participanți la Academia Dynamics CRM

TOP