×

 

CUM SĂ OBȚINEȚI SUPORT TEHNIC

1 Cumpărați un pachet de suport
2 Obțineți datele de logare

Dacă nu reușiti, vă rugăm să ne contactacți pe adresa de email support@aleman.ro. Vă mulțumim!

ORELE DE SUPORT

LUNI-VINERI 9:00AM – 6:00PM
SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ – Doar contracte Enterprise

DESPRE NOI

ASG (Aleman Software Group) face parte din grupul de firme Aleman Consulting si este una dintre cele mai inovative companii romanesti, furnizoare de consultanta, software si servicii de outsourcing. Infiintata in 2010, Aleman Consulting este axata pe consultanta si software de business care incurajeaza progresul si ajuta companiile sa-si creeze viitorul in afaceri.

12

CLIENȚI NOI

18

ANGAJAȚI

SILVER

MICROSOFT SILVER CLOUD CRM

6

CLIENȚI INTERNAȚIONALI NOI

50%

CREȘTERE FAȚĂ DE 2016

16

CLIENTI NOI

15

ANGAJATI NOI

1800

zile de consultanta si training

6

Clienti internationali noi

25%

Crestere fata de 2015

13

CLIENTI NOI

14

ANGAJATI NOI

1300

zile de consultanta si training

8

Clienti internationali noi

10%

Crestere fata de 2014

De ce suntem diferiți?

ASG ofera o combinatie unica de cunostinte de business, abilitati de vanzari si consultanta pe procese cu abilitati tehnice avansate. Avem o mare pasiune pentru a oferi solutii inovative problemelor de business cu care se confrunta clientii nostri si ne concentram pe a-i ajuta sa aiba succes.

Expertiza noastră

ASG intelege ca o implementare CRM de succes are provocarea de a schimba obiceiuri, cutume, si ne folosim experienta noastra pentru a-i ajuta sa faca aceasta schimbare. Cu mai mult de 8 ani de experienta in acest business, am completat mai mult de 40 de implementari pentru clienti intre 5 si 15000 de angajati, din industrii variate. ASG aduce in fiecare implementare experienta acumulata si cele mai bune practici din diferite domenii, oferind o gama variata de servicii, de la analiza de business, support sau programare de cod.

ECHIPA DE MANAGEMENT

Nicu ALEMAN

Managing Partner

Nicu are o experienta de peste 14 ani în companii precum Orange, Oracle si Microsoft unde a ocupat pozitii de Management, Partner Account Manager si Business Development. Experienta de business a fost obtinuta la nivel european dar si in Romania.

Este membru al Asociatiei Romane de Dezbateri, Oratorie si Retorica (ARDOR) din anul 2000. Pe langa acestea, Nicu este si trainer atestat CNFPA, livrand traininguri de management, vanzari si CRM de mai bine de 7 ani. Este extrem de interesat de ceea ce inseamna “Business Etiquette” si de modalitati de dezvoltare a tinerilor manageri romani.

Horațiu CÎRTIȚĂ

Senior Consultant & Partner

Horatiu este doctor in Economie si Management, titlu acordat de Universita’ degli Studi di Padova, Italia, abordand tematici despre performanta in Supply Chain Management (SCM). Horatiu este consultant SCM cu expertiza in Aprovizionare, Productie, Managementul Cererii si Planificarea Resurselor. Este membru activ al comunitatii internationale de cercetare in logistica si SCM publicand in jurnale academice si profesionale din SUA, Italia, Olanda, Marea Britanie si Romania.

A lucrat cu clienti din diverse industrii (tehnologia informatiei, telecomunicatii, sanatate, productie, banci-finante, distributie, aparare, automatizari) din Romania si regiunea EMEA.

Cristina KLUGER

Head of Development & Partner

Cristina are o experienta de programare si management de produs de mai mult de 14 ani. Pune foarte multa pasiune in dezvoltarea de cod, iar expertiza ei acopera numeroase limbaje de programare. In trecut, Cristina a lucrat cu diferite sisteme CRM, iar aceasta practica ajuta ASG sa ofere cea mai buna solutie clientilor sai, dar si sa inteleaga rapid nevoile clientilor si sa le "traduca" in linie de cod.

Cristina se ocupa de design de produs, creare, programare si livrare catre client. Impreuna cu echipa ei a livrat proiecte complexe, scalabile si sigure pentru numerosi clienti nationali si internationali.

CONTACT

Speranța Center

Str. Anastasie Panu nr. 50, Etj. 4

Sector 3, 031166 București, România

office@aleman.ro || +40 31 425 3835

CUI: RO17376795

Reg.Com: J32/789/2015

Sediul Social: Str. Rennes, nr. 21, Sibiu, 550006, Romania

TOP