Home / Despre Noi / Parteneriate

Parteneriate

Microsoft Silver Cloud Customer Relationship Partner

Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) este lider la nivel mondial in software, devices (dispozitive) si solutii care ajuta oamenii si afacerile sa isi atinga potentialul.
ASG este partener Microsoft din 2010. Oferim solutii  bazate pe tehnologii Microsoft si ne concentram eforturile pe Dynamics CRM. Inca de la CRM 4.0, pana la Dynamics 365, am ajutat in mod constant clientii romani si internationali sa-si imbunatateasca vanzarile, marketing-ul si relatiile cu clientii.

Evozonlogozon

Evozon este partenerul nostru pentru implementarea Microsoft Dynamics NAV. Cu sediul in Londra si in Romania, Evozon ofera solutii de software personalizate, analiza  afacerilor si managementul proiectelor in cea mai vasta gama de tehnologie si platforme. Clientii lor se bazeaza pe Evozon pentru solutii personalizate inovatoare si rentabile: Site-uri de tip Enterprise eCommerce sau Content Management, Aplicatii mobile si jocuri, Portaluri Web Enterprise, Microsoft Dynamics NAV, sunt solutii oferite de partenerul nostru.

Puteti aflat mai multe detalii aici: http://nav.evozon.com

Resco Partner

Resco este unul dintre liderii la nivel global in dezvoltarea platformelor de solutii software mobile. Nu ne rezumam doar la a afirma acest lucru – cresterea bazei noastre de clienti de peste 1 milion de utilizatori si 4,000 de corporatii demonstreaza aceast lucru.

MailChimp Partner

Mai mult de 7 milioane de persoane si afaceri din toata lumea folosesc MailChimp. Caracteristicile si integrarile noastre va permit sa trimiteti e-mail-uri de marketing, mesaje automate si campanii tintite. Iar rapoartele noastre detaliate va ajuta sa continuati sa faceti imbunatatiri de-al lungul timpului.
MailChimp este prezent pe piata inca din 2001. Au inceput ca proiect fondat pe marginea diverselor servicii de dezvoltare web. Acum ei trimit mai mult de 500 milioane de e-mail-uri pe zi.

 

Tweet about this on TwitterPrint this pageShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone
Top