×

CUM SĂ OBȚINEȚI SUPORT TEHNIC

1 Cumpărați un pachet de suport
2 Obțineți datele de logare

Dacă nu reușiti, vă rugăm să ne contactacți pe adresa de email support@aleman.ro. Vă mulțumim!

ORELE DE SUPORT

LUNI-VINERI 9:00AM – 6:00PM
SÂMBĂTĂ-DUMINICĂ – Doar contracte Enterprise

ECHIPA DE MANAGEMENT

Nicu ALEMAN

Managing Partner

Nicu are o experienta de peste 14 ani în companii precum Orange, Oracle si Microsoft unde a ocupat pozitii de Management, Partner Account Manager si Business Development. Experienta de business a fost obtinuta la nivel european dar si in Romania.

Este membru al Asociatiei Romane de Dezbateri, Oratorie si Retorica (ARDOR) din anul 2000. Pe langa acestea, Nicu este si trainer atestat CNFPA, livrand traininguri de management, vanzari si CRM de mai bine de 7 ani. Este extrem de interesat de ceea ce inseamna “Business Etiquette” si de modalitati de dezvoltare a tinerilor manageri romani.

Horațiu CÎRTIȚĂ

Senior Consultant & Partner

Horatiu este doctor in Economie si Management, titlu acordat de Universita’ degli Studi di Padova, Italia, abordand tematici despre performanta in Supply Chain Management (SCM). Horatiu este consultant SCM cu expertiza in Aprovizionare, Productie, Managementul Cererii si Planificarea Resurselor. Este membru activ al comunitatii internationale de cercetare in logistica si SCM publicand in jurnale academice si profesionale din SUA, Italia, Olanda, Marea Britanie si Romania.

A lucrat cu clienti din diverse industrii (tehnologia informatiei, telecomunicatii, sanatate, productie, banci-finante, distributie, aparare, automatizari) din Romania si regiunea EMEA.

 

Articole publicate:
Measuring downstream supply chain performance - Emerald - Journal of Manufacturing Technology Management
Does structure influence performance in downstream supply chain?
Performance Metrics in Downstream Supply Chain. [PhD Thesis]

Horatiu este de asemenea si Microsoft Certified Professional si Microsoft Certified Trainer pentru Dynamics CRM, Dynamics CRM Enterprise Architecture & Infrastructure si Dynamics CRM Online.

Cristina KLUGER

Head of Development & Partner

Cristina are o experienta de programare si management de produs de mai mult de 14 ani. Pune foarte multa pasiune in dezvoltarea de cod, iar expertiza ei acopera numeroase limbaje de programare. In trecut, Cristina a lucrat cu diferite sisteme CRM, iar aceasta practica ajuta ASG sa ofere cea mai buna solutie clientilor sai, dar si sa inteleaga rapid nevoile clientilor si sa le "traduca" in linie de cod.

Cristina se ocupa de design de produs, creare, programare si livrare catre client. Impreuna cu echipa ei a livrat proiecte complexe, scalabile si sigure pentru numerosi clienti nationali si internationali.

Nicu ALEMAN

Managing Partner

Nicu are o experienta de peste 14 ani în companii precum Orange, Oracle si Microsoft unde a ocupat pozitii de Management, Partner Account Manager si Business Development. Experienta de business a fost obtinuta la nivel european dar si in Romania. Este membru al Asociatiei Romane de Dezbateri, Oratorie si Retorica (ARDOR) din anul 2000. Pe langa acestea, Nicu este si trainer atestat CNFPA, livrand traininguri de management, vanzari si CRM de mai bine de 7 ani. Este extrem de interesat de ceea ce inseamna “Business Etiquette” si de modalitati de dezvoltare a tinerilor manageri romani.

Horațiu CÎRTIȚĂ

Senior Consultant & Partner

Horatiu este doctor in Economie si Management, titlu acordat de Universita’ degli Studi di Padova, Italia, abordand tematici despre performanta in Supply Chain Management (SCM). Horatiu este consultant SCM cu expertiza in Aprovizionare, Productie, Managementul Cererii si Planificarea Resurselor. Este membru activ al comunitatii internationale de cercetare in logistica si SCM publicand in jurnale academice si profesionale din SUA, Italia, Olanda, Marea Britanie si Romania. A lucrat cu clienti din diverse industrii (tehnologia informatiei, telecomunicatii, sanatate, productie, banci-finante, distributie, aparare, automatizari) din Romania si regiunea EMEA. Articole publicate: Measuring downstream supply chain performance - Emerald - Journal of Manufacturing Technology Management Does structure influence performance in downstream supply chain? Performance Metrics in Downstream Supply Chain. [PhD Thesis] Horatiu este de asemenea si Microsoft Certified Professional si Microsoft Certified Trainer pentru Dynamics CRM, Dynamics CRM Enterprise Architecture & Infrastructure si Dynamics CRM Online.

Cristina KLUGER

Head of Development & Partner

Cristina are o experienta de programare si management de produs de mai mult de 14 ani. Pune foarte multa pasiune in dezvoltarea de cod, iar expertiza ei acopera numeroase limbaje de programare. In trecut, Cristina a lucrat cu diferite sisteme CRM, iar aceasta practica ajuta ASG sa ofere cea mai buna solutie clientilor sai, dar si sa inteleaga rapid nevoile clientilor si sa le "traduca" in linie de cod. Cristina se ocupa de design de produs, creare, programare si livrare catre client. Impreuna cu echipa ei a livrat proiecte complexe, scalabile si sigure pentru numerosi clienti nationali si internationali.

TOP